Low Carb Zone-Теория и практика низкоуглеводного питания

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Спаржа в беконе>>

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Спаржа в беконе

Это не столько рецепт, сколько оригинальная идея для закуски. При этом полезная и простая в приготовлении. http://smiles.bbmix.ru/1063.gif

Ингредиенты - спаржа, бекон, оливковое масло, черный перец, лимон, бальзамический уксус /опционально/.

Приготовление - как хотите, так и готовьте. http://smiles.kolobok.us/standart/pleasantry.gif

В оригинале советуют так

Приготовление

Instructions

    1. Preheat oven to 400 °F (204.4 °C).
    2. Trim the ends off of the asparagus stalks. Optional: Peel the outer skin off the asparagus stalks to make it more tender.
    3. Tightly wrap a half slice of bacon around each individual piece of asparagus. Alternatively, you can also wrap the bacon around multiple stalks - your choice. Place the wrapped asparagus onto a baking sheet.
    4. Drizzle the extra virgin olive oil and balsamic vinegar over the wrapped asparagus. Season with the black pepper.
    5. Bake the wraps for 25 minutes, flipping the asparagus over halfway through. The bacon should be nice and crispy.
    6. Serve and enjoy with lemon wedges.

http://s006.radikal.ru/i214/1402/3a/82d747e7d876.jpg

+3

2

Тема закрыта.

0